• Clínica Teknon Privat
    +34 93 595 17 10
  • Hospital de Berga
    +34 93 824 34 04
  • Gabinet Mèdic Berguedà
    +34 93 822 07 07

PRÒTESI ESPATLLA

La pròtesis d’espatlla és la pròtesis amb més creixement en els darrers anys donat a la milloria dels resultats amb les pròtesis invertides. Les pròtesis d’espatlla dins de l’equip del Dr. Pere Mir són responsabilitat del Dr. Francesc Sotos. Treballem tant amb pròtesis híbrides o cimentades, parcials o totals, per fractures o per lesions degeneratives i anatòmiques o invertides.

Les pròtesis implantades son de Lima-LinkR per mitjà del sistema modular conegut com SMR.

 

PRÒTESIS DE COLZE

Les pròtesis de colze són excepcionals i necessiten d’una selecció molt acurada del malalt. Són una de les pròtesis tècnicament més exigents.

Utilitzem la pròtesis de colze de AccumedR. En concret, el sistema de pròtesis anatòmica de cap de radi. http://www.acumed.net/system/files/legacy_files/literature/brochure-surgical-technique-spanish/CPS00-09-A_es_ES_2010-04-09.pdf

 

PRÒTESIS DE CANELL

Les pròtesis de canell són les darreres que s’han incorporat a la cirurgia d’extremitats i per això gaudeixen de pocs casos i poca experiència. Utilitzem el model de MWP III de Zimmer pel seu reconegut prestigi internacional.

http://www.zimmer.es/es-ES/index.jspx

 

PRÒTESI HALLUX PEU

La cirurgia protèsica del hallux ja es va iniciar en el segle passat. Està indicada en l’hallux rigidus i en les artropaties severes (posttraumàtiques o no) de l’articulació metatarsofalàngica del primer dit (hallux).

Utilitzem la pròtesis ToeffitR de Smith and NephewR per la seva àmplia experiència internacional. Es pot implantar en regim de cirurgia ambulatòria.

http://www.aura-group.cz/pdf/TOEFIT%20surgical%20technique.pdf

 

 

PRÒTESI TRAPEZI

La rizartrosi és una patologia que suposa una artropatia avançada de l’articulació de la base del polze (trapezi metacarpiana). En malalts amb baixa demanda de força però necessitat de mobilitat es pot optar per les pròtesis de trapezi.

http://www.remex.es/index.php?option=com_content&task=view&id=84&Itemid=219

 

 

PRÒTESI TURMELL

El turmell és l’única articulació on l’artròdesi encara manté un paper molt important. Tot i així aquells casos en que es necessari mantenir la mobilitat es poden beneficiar de una pròtesi de turmell.

Implantem la pròtesi de turmell Salto Talaris de Tornier.