• Clínica Teknon Privat
  +34 93 595 17 10
 • Hospital de Berga
  +34 93 824 34 04
 • Gabinet Mèdic Berguedà
  +34 93 822 07 07
Share
  • 17 MAIG 18
  • 0
  Premi Nacional de Medicina Segle XXI en l’especialitat de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia

  Premi Nacional de Medicina Segle XXI en l’especialitat de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia

  Share

  El passat dijous 10 de maig es van lliurar a Madrid (Hotel Westin Palace) els “Premios Nacionales de Medicina Siglo XXI 2018” en què van ser premiats un total de 34 especialistes i centres mèdics espanyols, un per cada especialitat. El Dr Pere Mir va ser l’únic premiat en l’especialitat de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia.

  El guardó es va adjudicar com “reconeixement a la seva trajectòria professional i a la innovació en el desenvolupament de nous tractaments per a les pròtesis de maluc i de genoll”. El vídeo de la gala es pot trobar al canal de YouTube @drperemir, i les reflexions del Dr Pere Mir sobre “El metge del Segle XXI” a la seva pàgina web (www.drperemir.com).

  El Dr Pere Mir va voler descartar com ha de ser el perfil de metge per a aquest segle: “El metge del segle XXI ha de ser proper, bon comunicador, cooperatiu, empàtic, científic, acadèmic, promotor de salut, capaç de proporcionar una assistència integrada i integral , compromès, compassiu, amable i humil “. Va voler agrair específicament a tot el seu equip de l’Hospital de Berga i de la Clínica Teknon tot el suport rebut i la seva col·laboració per poder rebre aquest tipus de guardó. L’Hospital Sant Bernabé de Berga és pioner en la introducció de sistemes Fast-Track de rehabilitació precoç i control del dolor a la cirurgia primària de pròtesis de maluc i genoll (conegut com PRIFBerga).

  Share
  Comentar →

Comenta aquesta publicació

Cancel reply

Photostream

Share