• Clínica Teknon Privat
    +34 93 595 17 10
  • Hospital de Berga
    +34 93 824 34 04
  • Gabinet Mèdic Berguedà
    +34 93 822 07 07

El C. M. Teknon (www.teknon.es) fou fundat l’any 1994 i actualment pertany al  Grup Quirónsalud. Des de la seva fundació ha estat un centre líder europeu en tècniques pioneres i amb un elenc de prestigiosos metges i cirurgians, que han elevat el seu reconeixement progressivament al llarg d’aquestes més de dues dècades. Centre Mèdic Teknon disposa de la prestigiosa acreditació nord-americana la Joint Commission International (JCI) que certifica que el centre disposa d’uns alts estàndards de qualitat, seguretat i atenció al pacient (Gold Seal Approval). És l’únic hospital d’Espanya que ha aconseguit reacreditar (es fa cada 3 anys) la seva qualitat assistencial per cinquena vegada consecutiva i es converteix així en un dels 16 centres de tot el món que aconsegueix obtenir aquesta acreditació en el vessant d’hospitals en cinc ocasions consecutives i la manté de forma ininterrompuda des de l’any 2002.L’acreditació de la JCI és un reconeixement públic internacional de l’atenció que ofereix l’hospital, que demostra que el centre compleix tots els estàndards de qualitat de la JCI, fins a la data considerada la institució amb major competència tècnica del sector sanitari per avaluar la qualitat assistencial.

Després de superar cinc avaluacions, Teknon aconsegueix al setembre de 2016 la seva cinquena reacreditació. Per acreditar la qualitat de tota l’organització JCI avalua més de 1400 paràmetres vinculats directament o indirectament als processos d’assistència i atenció al pacient per part d’un equip d’avaluadors externs metges i infermeres nacionals i internacionals. Aquesta avaluació ha inclòs la revisió de totes les àrees clíniques i de suport, els processos assistencials, així com entrevistes a professionals i malalts.

El Centre disposa de 209 habitacions individuals (13 Royal Suites i 6 Suites). L’àrea de cures intensives disposa de 14 llits. Disposa així mateix de 2 hospitals de dia (de 17 i 14 boxs), així com una àrea d’Urgències oberta tots els dies de l’any.L’àrea de consultes disposa de 2 edificis de consultes amb 150 consultes, i accés directe al pàrquing i a la clínica. El Dr. Pere Mir visita a la consulta 10 (Consultoris Marquesa, telèfon 935951710), al costat del prestigiós grup de l’Institut Aliaga, amb gran reconeixement nacional i internacional a Barcelona en el tractament del dolor. Els consultoris s’han renovat completament de forma recent (2017) i disposen a més d’una àrea específica per realitzar infiltracions ràdio i ecodirigides que permeten aplicar les últimes tècniques més a l’avantguarda en els nostres pacients.Centre Mèdic Teknon disposa del programa internacional (www.teknonbarcelona.com/en/international-visitors-program) que té en compte les necessitats i confort dels seus pacients internacionals. Com a resultat, abans, durant i després de l’admissió, Teknon posa a la seva disposició un assistent d’aquest programa per oferir-li atenció integral i personalitzada en el seu propi idioma.A l’àrea de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia destaquen com a poderosos arguments (www.teknon.es):

1. L’alta superespecialització de l’equip de Traumatòlegs i Cirurgians Ortopèdics que compten amb àmplia experiència en cirurgies i tractaments d’àrees molt específiques.

2. L’ús de tècniques mínimament invasives i de microcirurgia, que disminueixen els riscos de la intervenció, redueixen l’estada a l’hospital i permeten a l’usuari una millor recuperació.3. El centre disposa de tecnologia d’última generació, que permet, al quiròfan, localitzar amb exactitud la lesió que han de tractar permetent una major precisió i obtenint uns resultats clínics més òptims.

4. Els especialistes del centre són pioners en l’I + D + I en enginyeria tissular aplicant cèl·lules mare adultes amb objectius de regeneració òssia, del cartílag articular, del disc intervertebral i del nervi perifèric.

5. Per la formació internacional dels especialistes en Traumatologia de Centre Mèdic Teknon, que han realitzat diferents estades a l’estranger per adquirir coneixements i experiència en els centres europeus i americans punters.

6. Els especialistes treballen de la mà de la Unitat de Medicina i Cirurgia Sense Sang en aquells casos en què el pacient desitja sotmetre a la intervenció sense l’ús de sang externa ni hemoderivats.En definitiva, un centre de gran prestigi, amb un potent reconeixement i d’acreditada projecció internacional.