• Clínica Teknon Private
  +34 93 595 17 10
 • Hospital de Berga
  +34 93 824 34 04
 • Gabinet Mèdic
  +34 93 822 07 07
Share
  • 12 DEC 14
  • 1
  La salut en clau professional

  La salut en clau professional

  Share

  Avui estreno aquest blog. Ho faig des de la voluntat de millorar la salut de tots plegats, d’obrir un canal de proximitat, d’explicar la meva experiència professional de més de 20 anys i d’aclarir la realitat en el món de la Medicina. Sóc metge, sóc cirurgià i sóc observador. He visitat uns 50.000 malalts en el meu exercici professional, he fet unes 3.000 intervencions quirúrgiques, he assistit a més de 300 congressos i he fet més de 200 presentacions. M’enrecordo especialment d’aquells 50 malalts que han estat cabdals pel meu desenvolupament professional: m’han donat més del que jo els hi he pogut oferir. A tots ells gràcies, vull que em coneguin millor i es coneguin millor a través d’aquest blog.

  Hem de crear coneixement, opinar i treballar per poder moure el món, que avança per damunt, per sota i pel nostre costat. Tinc la sort de treballar en la sanitat catalana: capdavantera a nivell mundial per la capacitat, voluntat i l’orgull dels seus professionals per sobre de les eines i recursos que els hi han donat. El model sanitari nostre no és sostenible, segueix generant endeutament i fent la pilota més grossa. Per un altre costat disposem d’una sanitat pública envejada que ha resultat com un model al que hem arribat com a resultat de la nostra evolució política. Però aquesta mateixa sanitat està orfe de grans pactes socials i sanitaris que ens permetin tenir clar el model que tindrem d’aquí 10 anys. Es a dir, mal portats però ben atesos.

  Aquest blog vol que els meus coneixements, la meva feina i la de l’equip amb el que treballo arribi a més gent i pugui ser compartida, com a camí per generar més benestar. Així neixem.

  Share
  Leave a reply →
 • Posted by Josep Vidal on Tuesday January 13th, 2015, 01:18 AM

  Bona iniciativa amic Pere! Endavant!

  Reply →

Leave a reply

Cancel reply

Photostream

Share