• Clínica Teknon Privat
  +34 93 595 17 10
 • Hospital de Berga
  +34 93 824 34 04
 • Gabinet Mèdic Berguedà
  +34 93 822 07 07
Share
  • 11 DES. 16
  • 1
  Gareth Bale: posa-li uns quants mesos més!

  Gareth Bale: posa-li uns quants mesos més!

  Share

  Gareth Bale: posa-li uns quants mesos més!!!

  Dr. Pere Mir

  No puc entendre que jugadors en nòmina de clubs i amb contractes multimilionaris puguin triar ser tractats per cirurgians que són seleccionats per ells o el seu representant, sense cap participació ni decisió per part del club que simula un coneixement o control sobre la situació. Així jugadors de la mateixa plantilla són operats a Madrid, Londres, Alemanya, França, …

  Inicialment Gareth Bale presentava una luxació de tendons peroneals, un altre dia parlarem de les lesions cròniques que de sobte són diagnosticades a mitja temporada com lesions agudes i suposen baixes evitables. Temps de baixa estimat 6-8 setmanes si s’optava per cirurgia. Tria cirurgià a Londres (James Calder), prestigiós, no discuteixo la seva excel·lent perfil professional, i la baixa passa a 4 mesos (25 partits !!!). I realment veurem el temps total que és. Un mes de baixa de Gareth Bale segons la temporada pot suposar entre 2.5-4 milions d’Euros. És aquesta quantitat de diners condicionable a un metge sense cap vinculació amb el club?, que defensa exclusivament la seva imatge, prestigi i el resultat final amb el seu pacient. No va a córrer cap risc perquè no té la pressió que experimenta la resta de l’entorn del jugador ni el club. Si li pot estalviar un mes al jugador no ho farà.

  De moment recordem lesió 22 de novembre i cirurgia 29 de novembre, anirem fent un seguiment …

  file-11-12-16-20-27-06

  Aquest fet haurà de replantejar-se i necessàriament passa perquè els principals clubs esportius tinguin les seves pròpies clíniques esportives on per contracte els seus jugadors tinguin l’obligació de tractar-se. Després ja veuràs quin tipus de lesió, qui la pot tractar millor, però per contracte la cobertura laboral és la que s’hauria de fer càrrec d’això. En cap altre contracte professional amb una dependència física tan important es podria entendre el que passa en el futbol.

  “Posa-li més mesos a Bale que ningú ho notarà …”

  Dr. Pere Mir

  Share
  Comentar →
 • Posted by Carles Juncà on 12 desembre, 2016, 20:44

  Molt encertat Doctor. Quan un jugador es lesiona sembla que deixi de ser del club. Tardarem temps però s’haurà de canviar.

  Reply →

Comenta aquesta publicació

Cancel reply

Photostream

Share