• Clínica Teknon Privat
    +34 93 595 17 10
  • Hospital de Berga
    +34 93 824 34 04
  • Gabinet Mèdic Berguedà
    +34 93 822 07 07
Grupo de Cirujanos Españoles con Michael Berent (Ohio, USA) en 2013

Grupo de Cirujanos Españoles con Michael Berent (Ohio, USA) en 2013

Una segona opinió no és una falta de confiança ni un desprestigi per ningú. Tots els malalts plantegen problemes diferents i s’han de saber enfocar des d’una perspectiva d’equip, on som diferents metges o professionals els que aportem els nostres coneixements i experiència per poder solucionar millor el problema que ens planteja el malalt.

En tots els casos, però especialment en aquells més complexes, un malalt necessita:

1) molta informació, 2) claredat i transparència, 3) resolució de dubtes, 4) conèixer totes les opcions, i 5) saber qui millor li pot solucionar el seu problema. Resoldre aquests cinc dubtes és el busquem tant en les primeres com en les segones opinions.

L’especialitat de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia ha experimentat un gran creixement en els darrers 10 anys. Les tècniques quirúrgiques s’han perfeccionat i els metges s’han subespecialitzat. Es per això que en molts casos de complexitat alta hi ha professionals destacats que li poden donar una millor assistència en les millors condicions possibles.

Aquests metges ens agrada tenir-los localitzats, conèixe’ls i poder compartir experiències i malalts amb ells. Es per això que en moltes ocasions la millor segona opinió pot ser aconsellar-li que visiti a algun d’aquests metges. Un cop l’hagi visitat, atès i potser operat, si vol l’ajudarem a fer el seguiment.

Vostè és el protagonista. Nosaltres estem aquí per ajudar-lo.