• Clínica Teknon Privat
    +34 93 595 17 10
  • Hospital de Berga
    +34 93 824 34 04
  • Gabinet Mèdic Berguedà
    +34 93 822 07 07

Foto aérea 5L’Hospital Sant Bernabé de Berga és un modern centre hospitalari adaptat a les noves tecnologies que presenta cinc avantatges molt importants per a l’activitat quirúrgica. Primer, un equip contrastat i estable de professionals amb una mitja de més de 10 anys al centre. Segon, un equipament mèdic modern i superespecialitzat. Tercer, un índex de recuperació d’intervencions molt satisfactori. Quart, una àmplia experiència amb més de 8.000 intervencions de l’especialitat en els darrers 10 anys. Cinqué, els seus costos d’estructura (de funcionament) són inferiors a altres centres per la qual cosa els preus per a una millor qualitat són més reduïts.

Algunes altres de les característiques del centre és un baix índex d’infeccions i un entorn modèlic (pels 700 metres d’alçada i oxigenació mediambiental) per a la recuperació de processos quirúrgics. La comarca registra els nivells més baixos de diòxid de sofre, òxid de nitrogen, partícules en suspensió PM10, monòxid de carboni i benzè de Catalunya (http://www.gencat.cat/mediamb/publicacions/Memories/medi_ambient_cat_2009.pdf).

Els seus professionals són destacats pel tracte personal que donen als seus malalts en el qual volen ser diferents i ho aconsegueixen.

En els darrers 12 anys ha rebut fins en 10 ocasions premis IASIST (www.iasist.com) per la qualitat repetida dels seus Serveis Mèdics i Quirúrgics. Només 3 Hospitals a Espanya han entrat 10 vegades en el TOP-20 des de l’any 2000 (Hospital Clínic de Barcelona, Hospital Mútua de Terrassa i Hospital Sant Bernabé de Berga).