• Clínica Teknon Privat
  +34 93 595 17 10
 • Hospital de Berga
  +34 93 824 34 04
 • Gabinet Mèdic Berguedà
  +34 93 822 07 07
Share
  • 07 ABR. 16
  • 2
  Nil Seall, jugador de Horseball, torna a la competició després de la seva lesió de genoll

  Nil Seall, jugador de Horseball, torna a la competició després de la seva lesió de genoll

  Share

  El jugador internacional català ha tornat a jugar a la lliga de Horseball després de la lesió de genoll (fractura de tibia inclosa) que va patir fa 3 mesos. A Catalunya es juga la segona lliga més important del món per darrera de la francesa. Nil ja ha jugat amb la selecció catalana i espanyola i era important aconseguir la seva recuperació el més aviat possible en un any on hi ha Campionat del Món.

  Nil Seall viu i treballa al Berguedà on ha completat la fase final de la seva recuperació. Juga amb el seu cavall Getxo al seu club, el Club Hípic El Serrat (de Moià), en la lliga Catalana Regular Elit Primera on s’acaba de jugar la Jornada 13. Nil ha pogut jugar tot just 2 partits (ha fet 1 cistella) des del seu retorn a la Competició i el seu equip acumula partits endarrerits que han de servir per agafar el millor punt de forma cara al final de la temporada (19 jornades). La lliga de Horseball catalana disposa de 9 categories http://www.horseballmanager.com/classificacions.php en un esport que es practica sobretot a comarques gironines i a Osona. El genoll és una articulació molt castigada en el Horseball que necessita proteccions especials tant pels cops, per les caigudes com per les posicions forçades que s’agafen. Molta sort pel que resta de temporada!!!

  Share
  Comentar →
 • Posted by Rafa Ruiz Guitart on 9 abril, 2016, 4:37

  Interessant article. Desconeixia aquest esport i m’ ha sorpres veure com a vegades al voltant de la nostra área geográfica es fan esports on som uns referents a nivell nacional i no ho coneixem.

  Reply →
  • Posted by Dr Pere Mir on 2 maig, 2016, 0:19
   in reply to Rafa Ruiz Guitart

   Hola Rafa,
   Aquest que dius tú es el sentit del meu post. Al Nil l’he tornat a veure i li va agradar i si ajuda a donar difusió a un esport minoritari doncs millor. Si més no 1.400 persones per facebook, 480 per twitter i 800 per la web ara saben que existeix.
   Després de França som el 2n país del món en prestigi dels seus equips.
   Gràcies per llegir-me.
   Dr Pere Mir

   Reply →

Comenta aquesta publicació

Cancel reply

Photostream

Share